تاكيد دبير ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان بر استفاده معين هاي اقتصادي از تجارب يكديگر
پنجمين جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان در سال جاري صبح امروز به رياست استاندار و با حضور رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان، مديران ذيربط و 7 معين اقتصادي برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي سازمان دكتر رودري رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي و دبير ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان خاطر نشان كرد بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بين استانداري كرمان و 26 معين توسعه كه به صورت داوطلبانه مسئوليت راهبري توسعه بعضي مناطق استان را بر عهده گرفته و متعاقب آن برنامه كاري در مقطع زماني سه ساله به دبيرخانه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان ارائه نموده اند.
وي افزود: دبيرخانه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي با بررسي برنامه هاي سه ساله معين هاي توسعه استان (سال99-97) ونيز جمع بندي پروژه هاي سال 1399 معين هاي توسعه و نيز نتايج حاصل از طرح مطالعاتي ارزيابي شاخص هاي اقتصاد مقاومتي و تاثيرات حضور معين هاي توسعه استان كرمان نسبت به برگزاري جلسات ستاد فرماندهي جهت بررسي برنامه سه ساله و نيز تصويب پروژه هاي سال 1399 اقدام نموده است.
دكتر رودري با توجه به نتايج ارزيابي عملكرد معين هاي اقتصادي استان بر لزوم توجه بيشتر آنها به توانمند سازي مردم و استفاده از تجارب موفق يكديگر خصوصاً در بحث كارآفريني و اشتغال زايي تاكيد كرد.
شايان ذكر است 7 معين اقتصادي حاضر در جلسه اقدامات انجام شده و برنامه هاي سال جاري خود را تشريح و تصميمات لازم در خصوص مشكلات پروژه ها اتخاذ گرديد.
دكتر محمدجواد فدائي استاندار كرمان نيز از شناسايي شهرستانها، بخشها و دهستانهايي در استان كرمان كه به معينهاي اقتصادي نياز دارند، خبر داد و گفت: بعضي موسسات و واحدهاي اقتصادي و توليدي داريم كه امكان حضور در مناطق جديد را دارند و ميتوان از آنها بهره گرفت.
دكتر فدائي ابراز داشت: جلسات ارائه گزارش و ارزيابي عملكرد ديگر معينهاي توسعهاي استان نيز در هفتههاي آينده برگزار خواهد شد تا ضمن مرور برنامه سه ساله آنها، ادامه فعاليت برنامهها در سال 99 را بررسي كنيم.
استاندار كرمان گفت: در نيمه دوم امسال هم بايد برنامهريزي براي ادامه برنامه سه ساله آينده معينها داشته باشيم و گزارش خلاصه و جامع از عمكلرد و تاثيرگذاري معينها به ساير استانها تهيه كنيم.
دكتر فدائي با بيان اينكه در برنامه سه ساله بعدي معينها، تغيير ديدگاه را خواهيم داشت و فعاليت آنها را از منطقهاي و محلي به موضوعي و تخصصي در نظر ميگيريم، عنوان كرد: از اشكالات معينهاي اقتصادي، نامتوازن بودن توسعه در سطح استان بود، بعضي از معينها به واسطه قدرت و توانايي بالاتر منطقه خود را به خوبي توسعه دادند و از سوي ديگر مناطقي با عملكرد پايين را داريم.
وي خاطرنشان كرد: به عنوان مثال عملكرد معينهاي توسعهاي در دو شهرستان سيرجان و رودبار جنوب كاملا متفاوت است، خوشحاليم كه در سيرجان توسعه خوبي را داريم، اما نگرانيم كه رودبار جنوب نتوانسته توسعه يابد.
دكتر فدائي با بيان اينكه توسعه متوازن در استان را ميخواهيم، پيشنهاد داد تا معينهاي توسعهاي استان به معينهاي تخصصي در بخشهاي صنعت، معدن، تجارت، گردشگري، كشاورزي و غيره تبديل شوند و برنامه براي كل استان داشته باشند